Memory Mix – Min første Android app

Memory Mix

Hei! Etter flere måneder med utvikling spredd over de siste tre årene slipper jeg nå min første egne Android app. Ingen flere unnskyldninger, nå vil jeg få denne ut!

Memory Mix er et klassisk huskespill der man skal finne to og to like bilder helt til brettet er tomt. Man får poeng etter hvor mange trekk man bruker. Man kan velge mellom ulike bildekategorier som dyr, natur eller kjøretøy, og kan velge vanskelighetsgrad. Bildene er hentet fra Pixabay.com (CC0).

Spillet er utviklet i Java og Android SDK med Eclipse.

Det var vanskelig for meg å si at «Nå er jeg ferdig» med dette prosjektet, for jeg ville ha det perfekt. Men jeg endret på designet flere ganger og til slutt pirket jeg bare på detaljer og gikk lei. En ting jeg har lært er at jeg ikke bør sikte så høyt. Appen har noen feil, men den er mer enn god nok! Og hvis folk ikke får prøve den er det bortkastet arbeid.

Takk til venner og familie som har støttet meg og gitt tilbakemeldinger!

Hvis du har en Android-enhet, prøv gjerne Memory Mix ved å trykke her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *