Cirdoku – Sirkel Sudoku

Cirdoku with Norwegian flag colors
Cirdoku med norske farger i anledning 17. mai. Spillet er laget i HTML5.

Jeg har lenge vært interessert i spill som krever logikk og tenking. Jeg ble spesielt fascinert av Sudoku da jeg lærte å spille det. En gang tegnet jeg et sirkelformet Sudoku-brett for å se om det kunne fungere. Over de siste 4 årene har jeg lært meg programmering og webutvikling. I vår har jeg brukt en del fritid på å gjøre Sirkel-Sudoku til et spill.

‘Cirdoku’ fungerer veldig likt vanlig Sudoku, forskjellen er at rader og kolonner er byttet ut med ringer og kakestykker. For å løse et brett må spilleren fylle inn alle tallene fra 1 til 6 (eller 1-4, 1-8), sånn at hvert tall finnes nøyaktig én gang i hver ring, i hvert kakestykke og i hvert område med samme farge.

Spillet fungerer på både PC og nettbrett/mobil.

Du kan nå spille det her!

Jeg setter pris på tilbakemeldinger og ideer, så legg gjerne inn en kommentar her eller på Facebook!

I anledning 17. mai har jeg lagt inn nasjonale farger i spillet!

2 thoughts on “Cirdoku – Sirkel Sudoku

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *